OENIT TRAININGEN

up-to-speed met Playwright

OENIT TRAININGEN

up-to-speed met Playwright

- over ons -

integriteit. respect. plezier.

Deze drie woorden vormen de kern van wie wij zijn als persoon en als bedrijf. Gerben is de expert op het gebied van testautomatisering / Playwright. Patricia is de doener en organisatorische spring in ’t veld. Onze kracht ligt in elk van onze individuele expertises, maar wat ons verenigt is een gedeelde passie om mensen en bedrijven te helpen groeien. 

Oenit-Trainingen-Gerben9

Gerben van Oene

Oprichter & mede-eigenaar
TRAINER | CREATOR

Patricia van Oene – Peters

Oprichter & mede-eigenaar
MARKETING | OPERATIONS

Wie wij zijn

Patricia: “Gerben is het creatieve brein en de expert op het gebied van Playwright. Hij heeft 10 jaar+ ervaring als (software) tester en testautomatiseerder. Gevoel voor humor heeft hij ook. En dat gevoel voor humor samen met dat creatieve brein zet hij graag in bij het trainen van anderen.

Hij kijkt vooraf waar de behoefte ligt en wat er terug moet komen in de trainingen. Hij ziet het als persoonlijke uitdaging om elke cursist in korte tijd van nul kennis van Playwright tot een niveau te brengen dat je het ook daadwerkelijk toe kunt passen.

Zelf heb ik met veel plezier een carrière opgebouwd in de reiswereld. Ik kreeg de kans veel te leren over hoe verschillende bedrijven en culturen hun diensten en producten op de markt brengen in de 15 jaar dat ik in het buitenland woonde.

Eenmaal terug in Nederland genoot ik als contractmanager van het contracteren van vakantiehuizen in Spanje en werkte ik na de geboorte van onze 2 zoons bij een glasvezelprovider om de hoek; ik kon er op de fiets naar toe. Dat was weer eens wat anders dan het vliegtuig pakken.

Gerben en ik als duo

Al onze ervaringen hebben één ding gemeen: De klant stond altijd op 1. En dat wilde ik samen met Gerben meenemen in ons eigen bedrijf. We hebben nog even gespeeld met het idee iets met gitaren te gaan doen (muziek is een passie van ons allebei), maar toen Gerben een kans zag in de wereld van de testautomatisering als trainer van de tool Playwright hebben we de sprong gewaagd en hebben we ons eigen bedrijf Oenit Trainingen & Consultancy opgericht.

Spijt?

Geen seconde. Elke dag weer besef ik dat het leven niet maakbaar is.

Vragen? Interesse?

Bel/Whatsapp ons. We helpen je graag.”

Grappige feiten & weetjes

Gerben

Wilde vroeger boer worden. Of archeoloog.

Patricia

Heeft 15 jaar de wereld afgereisd om uiteindelijk 20 km van haar ouderlijk huis te settelen.

Gerben

Heeft de meest uiteenlopende bijbanen gehad, van keukenassistent tot lelykopper.

Patricia

Is gek op de natuur, op reizen en nieuwe mensen ontmoeten.

Gerben

Heeft een zwak voor Jan van Haasteren puzzels.

Patricia

Is tegenwoordig een lego-fan. Zij is de zoeker, haar zoons de bouwers.

Onze mindset

Iemand die plezier heeft in wat hij doet, is gemotiveerder en leert beter is ons credo. Oenit Trainingen & Consultancy is in 2022 dan ook opgericht met als doel hoogwaardige trainingen te leveren overgoten met een laagje plezier, zonder dat er op de kwaliteit wordt ingeboet. Je ontvangt als cursist een hoger rendement, zodat je vol vertrouwen aan de slag kunt met Playwright. 

We hebben een pakket van trainingen samengesteld. Mocht dit niet aansluiten bij jouw wensen, dan kijken we samen wat het beste past bij jouw situatie. We helpen je graag het beste te halen uit testautomatiserings-tool Playwright!

Kunnen wij je helpen?

Mail, bel of app ons.